Mijn eigen fietsen

Voor ik jullie van alles ga vertellen over fietsen, wil ik jullie eerst even voorstellen aan mijn eigen fietsen….

IMG_1125

Mijn alround fiets is mijn Koga Miyata RoadRunner uit 2002. Snelheid, comfort en precisie. Deze fiets heeft alles en fietst alsof hij een jaar oud is.IMG_1126

IMG_1127

 

Mijn racefiets, de Apex Terrae is mijn paradepaardje. Ik ben er vorig jaar op naar Italië gefietst en er zijn al heel wat bergen mee getrotseerd, onder andere de Stelviopas (2758m). De fiets is licht door een carbon frame en hij fietst heerlijk door Shimano Ultegra afmontage.

IMG_1147 IMG_1148 IMG_1149 IMG_1151

De Specialized Carve Comp 29 is mijn berggeit. Super lichte verzetten maken het mogelijk om bijna elke helling op te komen. Ik fiets er ook gewoon op, omdat het comfort zeer hoog is door de banden en de verende voorvork, maar ook omdat de fiets heel licht fietst. Elke klinkerweg wordt bereden alsof het asfalt is.IMG_1129